Clubinfo

Binnen onze vereniging wordt 4 keer per jaar een clubinfo uitgegeven. Hierin staat naast het gebruikelijke nieuws over de vereniging en de uitnodiging voor de vergadering, ook elke editie 1 of meerdere artikelen over vogels.

Dit loop uiteen van een mini serie over bijvoorbeeld kardinalen tot een item over onze nationale tentoonstelling. Daarnaast is er diverse jaren van de hand van onze voorzitter een serie geweest over hoe een vogel beoordeeld wordt door de ogen van de keurmeester. Deze artikelen zijn verschenen in de periode tussen april 2008 en november 2013. Het complete overzicht van deze artikelen vindt u in het bovenmenu onder het kopje door de ogen.

Leden van onze vereniging krijgen dit boekje altijd kort voor de nieuwe ledenvergadering in de bus, zodat zij er gelijk weer op geattendeerd worden, dat er een vergadering aan komt.

De verschijning van de volgende editie op onze website is niet op voorhand te zeggen. Deze wordt bij gelegenheid geplaatst, maar loop altijd minimaal 1 tot 2 edities achter op de laatst verschenen editie

   
© Het Bonte Boertje 2005 - 2018